Diensten

Spuitwerk

Veel mensen hebben een lichte schade aan hun auto. Veel van deze schades worden niet hersteld omdat het herstellen van dergelijke schades vaak te duur is en de eigenaar het zelf zal moeten betalen. Wij zijn er voor u wanneer uw auto niet All-Risk verzekerd is maar u toch graag van die lelijke schade af wilt zonder te veel te betalen. Met onze jarenlange ervaring, professionele gereedschappen en hoogwaardige materialen bieden wij u gegarandeerd een optimaal resultaat. En het mooiste is dat wij vanwege onze lage overhead-kosten dat ook nog eens relatief voordelig voor u kunnen realiseren!

Uitdeuken zonder spuiten

Uw auto schade heeft schade opgelopen na een hagelbui... of u komt terug bij uw geparkeerde auto en ziet een nare verassing in uw deur... gelukkig geen lakschade maar wel een deukje, wat nu? Schades ter grootte van maximaal een twee euro munt en zonder lakschade kunnen wij vaak voor u herstellen zonder deze te plamuren en te spuiten. Dankzij de zeer snelle hersteltijd is deze techniek goedkoper dan onze reguliere spuitwerkzaamheden.

Koplampen polijsten

Heeft uw auto ook zulke doffe koplampen? Bij ons kunt u uw koplampen voor een relatief lage prijs weer als nieuw laten maken. Wij verwijderen zorgvuldig de oude, verweerde blanke laklaag om uw koplampen vervolgens weer te voorzien van een duurzame, nieuwe 2K blanke laklaag. Onze 2K blanke lak beschermd het plastic tegen de schadelijke UV-straling zodat uw koplampen weer jarenlang mee kunnen! U kunt er ook voor kiezen om uw koplampen budgettair te laten behandelen. Wij polijsten dan de koplampen tot de originele glans weer wordt verkregen. Minder duurzaam maar net zo effectief!

Spot-repair

Naast het reguliere spuitwerk verrichten wij ook spot-repair werkzaamheden. Spot-repair biedt de mogelijkheid om kleinere schades efficiënt bij te spuiten zonder dat hele delen van uw auto gespoten dienen te worden. Spot-repair is over het algemeen een stuk sneller en vooral ook een stuk voordeliger dan standaard spuitwerk. Het resultaat van spot-repair is over het algemeen vrijwel onzichtbaar maar alles valt en staat met de conditie van de originele lak.

Special-paint

Wilt u uw auto of motorfiets een unieke en persoonlijke look geven maar niet teveel betalen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen ontwerp en ideeën uit te werken op uw auto of motorfiets! Wilt u vlammen, metal-flakes, candy-kleuren of uw eigen tattoeage op uw motorfiets? Niets is te gek en vrijwel alles is mogelijk. Wij beschikken over uiterst professionele airbrushes, pinstripe-penselen en vele andere materialen om uw motorfiets of auto die unieke look te kunnen geven die u altijd al gewild heeft!

Poetswerk

Wilt u uw auto graag een poetsbeurt laten geven om de lak weer te laten stralen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Wij beschikken over professionele poetsmachines en hoogwaardige polijst- en poetsmiddelen. Tevens is het mogelijk om uw auto door ons grondig te laten reinigen en wassen.